Artikle Image

SEROP ApS bliver til Ansatte. ApS

Meget mere uden større omkostninger for dig!

Ansatte.dk er fremtidens HR-platform; en one stop shop for alle HR-relaterede opgaver med personlig og ubegrænset rådgivning. Transformationen fra SEROP til ANSATTE har stået på i flere år, men det er først blevet en realitet i år, nærmere bestemt d. 3 april 2019, hvor vi officielt lancerede Ansatte.dk, din eksterne HR-afdeling med personlig og ubegrænset rådgivning.

 

Arbejder du med HR? Arbejder du med økonomi? Driver du en virksomhed? Hvis du kan svare “ja” på bare ét af de spørgsmål, så er Ansatte.dk den perfekte løsning på dine HR-udfordringer!

 

Ansatte.dk, som ligger lige ved Slagelse Station (på bus-siden), er virksomheders eksterne HR-afdeling, hvor medlemmer får adgang til en komplet HR-platform med overblik over dokumenter for de enkelte ansatte og værktøjer til at håndtere ansættelse, advarsler, opsigelse, feriefridage, APV, MUS og andre HR-opgaver — samt ubegrænset adgang til erfarne og kompetente personalejuridiske rådgivere, hvis der skulle opstå spørgsmål.

 

Overgangen fra SEROP ApS til Ansatte. ApS er stadig i fuld gang. Vi er nemlig ved at oprette mere end 300 kunder fra SEROP ApS til vores nye platform. En proces, der formentligt er overstået i slutningen af 2019.

 

Du sidder måske og tænker; hvad betyder det for mig? Og hvad med prisen?

 

God nyhed; priserne er uændret. Nu får du bare endnu flere muligheder, bedre service og en platform, der gør din dagligdag nemmere. En platform, der også gør det nemmere at opbevare medarbejderdata forsvarligt og 100% GDPR compliant.

 

Er du endnu ikke blevet flyttet over på platformen? Så book en tid hos os allerede i dag enten telefonisk på 7171 2200 eller via mail support@ansatte.dk. Så giver vi en times gratis opsætning og rundvisning på HR-platformen, så du nemt og sikkert kommer i gang.

 

Vores priser starter fra 263,-/mdr. for 24/7/365 adgang til HR-platformen, samt ubegrænset HR & personalejuridisk rådgivning.

 

God sommer :0)

 

Bliv medlem

Seneste artikler