GODTGØRELSE ELLER KRAV FRA EN FAGFORENING

Få professionel hjælp og rådgivning hvis jeres virksomhed er blevet mødt med et erstatningskrav / godtgørelse fra en fagforening.

Vi sikrer virksomheden

Vi får ofte henvendelser fra virksomheder der har modtaget krav på godtgørelse og erstatning fra fagforeninger som er fremsat på vegne af deres medlemmer.

I de sager vi har rådgivet omkring, viser det sig tit at de rejste krav ikke er helt berettiget – og vi har så enten via rådgivningen til virksomheden, eller ved forhandling direkte med den faglige organisation, fået enten afvist kravet, eller nedsat dette til et betydeligt lavere beløb end oprindeligt krævet og på den måde sparet den enkelte virksomhed for ekstreme beløb.

Godtgørelser og erstatninger - som meget nemt helt kan undgås når I får korrekt HR & Personalejuridisk rådgivning fra os.

Bliv medlem

Lad os rådgive jer, og få os til at tjekke virksomhedens personalejuridiske dokumenter før I får et krav om erstatning/godtgørelse.

Så har I modtaget et sådan kan der være mange penge at spare ved at kontakte os og få rådgivning.

Stigende krav om godtgørelse kan evt. omhandle:

  • Fejl i kontrakter
  • Manglende tillæg til ansættelseskontrakter
  • Overtrædelse af arbejdstidsbestemmelser
  • Manglende betaling for overtidsbetaling
  • Manglende overholdelse af hviletidsbestemmelserne
  • & meget andet

Lad os tag en uforpligtende samtale

Samlet medlemsbesparelse i form af godtgørelser/sagsanlæg på over 3.5 millioner

Big Arrow

Oftest Stillede spørgsmål

Kontakt os direkte på 7171 2200 for rådgivning. Ansatte.dk kan indgå i sagen og tage dialogen direkte med fagforeningen, hvis I ønsker det.
Lad os gennemgå jeres kontrakter, tillæg, advarsler, opsigelser og andre HR-juridiske dokumenter for at sikre, at I ikke bliver stillet overfor et krav om godtgørelse.
Kontakt os uforpligtende på 7171 2200.
Medlemskabet indeholder rådgiveransvar, samt dækning af vores Professionelle ansvarsforsikring i HDI-Gerling med en forsikringssum på 2.000.000 kr.
FAQ

Kontakt os for en unforpligtende samtale: 7171 2200

Bliv medlem
XL-BYG Logo
S.H.U. ApS logo
Maxtel logo
Progressive logo
Paradiss ApS logo
Jysktelemarketing logo
Zigna logo
Risle logo