HVAD med de "rigtige" HR-opgaver?

Går alt din tid med udarbejdelse og håndtering af virksomhedens ansættelseskontrakter, advarsler og opsigelser - Savner du at praktisere de bløde HR værdier?

Vi er din allierede HR-rådgiver

Som bogholder, økonomi/ HR-ansvarlig hvad enten det er eksternt eller internt i virksomheden bliver du sikkert ofte spurgt til råds om HR-relaterede opgaver inden for det personalejuridiske hvor du måske gerne vil rådføre dig med en HR konsulent før svaret gives.

Da det er umuligt at være ekspert på alle områder, giver det mening at blive tilmeldt vores HR & personalejuridiske service, da du udover at få kompetente svar på det personalejuridiske område også er dækket ind under vores rådgiveransvar, samt dækket på op til 2 millioner.

Vi ønsker at sikre dig som HR-ansvarlig i situationer hvor svar kan betyde store økonomiske omkostninger for virksomheden du enten arbejder i eller med uden og det til medlemspriser fra 263/mdr.

Bliv medlem

Kompetent, ekstern rådgivning Selvom vi har en intern HR-afdeling, har vi ikke de nødvendige juridiske kompetencer på HR-området. Og selvom vi er medlem af Dansk Industri, har vi løbende brug for hjælp, sparring og rådgivning til ansættelseskontrakter, personalehåndbog og alt derimellem på HR-området - det bruger vi Ansatte.dk til. De er opmærksomme på alle mulige faldgrupper, og med deres juridiske kompetencer er vi dækket ind. Vi ser dem (Ansatte.dk red.) som en forebyggende indsats; de klæder os på til at drive en professionel forretning.

XL-Byg
Peter Ovgaard - Direktør

Alle pengene værd – og mere til Ansatte.dk fungerer lige som en one stop shop for personalemæssige udfordringer. Vi har altid bare ringet til dem, hvis behovet opstod - og der har aldrig været en opgave, de ikke har kunne løse. Alt det du kan risikere, hvis du ikke har det (HR red.) på plads, er småting i forhold til den månedlige pris. For os er det vigtigt, at HR ikke gør alt for ondt i lommen. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, og det skal på samme tid være nemt for os at drive vores forretning - og lige præcis dér, gør Ansatte.dk en forskel for os.

Maxtel ApS
Jimmi Matt Krank - Direktør

Når rådgivning gør en forskel Vi giver jer med glæde de bedste anbefalinger - og forstår både jeres koncept og forretningsgrundlag, så der er kæmpe opbakning herfra. Vi er meget tilfredse kunder, og indtager også rollerne som fans og heppekor! Jeg snakker om jer til samtlige samarbejdspartnere, og vores revisor, som varetager kæmpe selskaber, fik oplysningen i går. Han blev helt høj over, at der fandtes sådan et koncept og serviceniveau!

S.H.U. ApS
Birgitte Steiner - Direktør

Snydt for mere end 400.000; – Ansatte.dk gjorde en markant forskel Det har været en god oplevelse at blive kunde hos Ansatte.dk. De stod klar til at hjælpe lige fra starten. Deres rådgivere, deres know-how og deres viden har gjort en stor forskel for mig og min butik. Jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem. Måden Ansatte.dk gik til opgaven er noget helt udover det sædvanlige. Jeg kan kun sige; exceptionel god service til en alt for fair pris.

Paradiss ApS
Mogens Fannucchi - Direktør

Vi fik hjælp i en sag mod en fagforening, hvor kravet fra dem var 73.000 kr., men efter rådgivning fra Ansatte.dk, lukkede vi et forlig på 26.000 kr.

Jysk Telemarketing A/S
Martin Bové Kristensen - Outbound Manager

Ansatte.dk har et fantastisk koncept, som passer perfekt ind i vores virksomhed, hvor vi ikke har en juridisk afdeling. Vi får en professionel juridisk rådgivning, en fantastisk service og så oven i købet til en billig penge.

Progressive
Tina Kurtik - HR Manager

Ansatte.dk yder kompetent og serviceorienteret hjælp – og vi kan ikke klare os uden dem.

Zigna ApS
Jesper Lundsgaard Hansen - Managing Director Denmark & COO

Det er nemt og hurtigt at få kvalificeret rådgivning til ethvert personale spørgsmål jeg har haft. En kæmpe støtte at vide at jeg altid er på sikker grund i forholdet til personalet.

Småbørnsgruppen Risle
Helene Barlebo - Ejer

Medarbejderdata er dit ansvar

Det er dit ansvar som HR-ansvarlig at virksomhedens medarbejderdata opbevares sikkert, fortroligt og iht. GDPR lovgivningen både Før, Under og 5 år Efter den enkelte medarbejder er stoppet i virksomheden.

Ved løbende sikkerhedsmæssige opdateringer og udvikling af HR-platformen sikre vi at virksomheden og du som HR-ansvarlig altid overholder de gældende lovgivninger på området.