Få en uforpligtende samtale på 7171 2200

HR-platform med personalejuridisk rådgivning

Medlemskab fra 263,-/mdr. Eller timepris på 1.200,-
 • Ansættelseskontrakter
 • Sygdom og forpligtelser vedr. personale
 • Graviditet/barsel vedr. personale
 • Ferie og feriepenge
 • Overenskomstforhold
 • Kunde- og konkurrenceklausuler
 • Forhold vedr. elever og flexjobbere
 • Advarseler, opsigelser, bortvisninger
 • Funktionærlov og anden ansættelsesretlige lovgivninger
 • Personaleforhold ved overtagelse af virksomhed
 • Arbejdsmiljø, herunder APV samt anmeldelse af arbejdsskader
 • Rådgivning om sygeforsikring og sygedagpenge for arbejdsgiver
 • Rettigheder og økonomi under barsel for arbejdsgiver
 • Sikkerhedsopbevaring af medarbejderdata på HR-plaform
Gør som mere end 300 andre virksomheder; brug Ansatte.dk til din virksomheds HR og personalejura.
Kompetent, ekstern rådgivning Selvom vi har en intern HR-afdeling, har vi ikke de nødvendige juridiske kompetencer på HR-området. Og selvom vi er medlem af Dansk Industri, har vi løbende brug for hjælp, sparring og rådgivning til ansættelseskontrakter, personalehåndbog og alt derimellem på HR-området - det bruger vi Ansatte.dk til. De er opmærksomme på alle mulige faldgrupper, og med deres juridiske kompetencer er vi dækket ind. Vi ser dem (Ansatte.dk red.) som en forebyggende indsats; de klæder os på til at drive en professionel forretning.

XL-Byg

Peter Ovgaard
Direktør
Alle pengene værd – og mere til Ansatte.dk fungerer lige som en one stop shop for personalemæssige udfordringer. Vi har altid bare ringet til dem, hvis behovet opstod - og der har aldrig været en opgave, de ikke har kunne løse. Alt det du kan risikere, hvis du ikke har det (HR red.) på plads, er småting i forhold til den månedlige pris. For os er det vigtigt, at HR ikke gør alt for ondt i lommen. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, og det skal på samme tid være nemt for os at drive vores forretning - og lige præcis dér, gør Ansatte.dk en forskel for os.

Maxtel ApS

Jimmi Matt Krank
Direktør
Når rådgivning gør en forskel Vi giver jer med glæde de bedste anbefalinger - og forstår både jeres koncept og forretningsgrundlag, så der er kæmpe opbakning herfra. Vi er meget tilfredse kunder, og indtager også rollerne som fans og heppekor! Jeg snakker om jer til samtlige samarbejdspartnere, og vores revisor, som varetager kæmpe selskaber, fik oplysningen i går. Han blev helt høj over, at der fandtes sådan et koncept og serviceniveau!

S.H.U. ApS

Birgitte Steiner
PA
Snydt for mere end 400.000; – Ansatte.dk gjorde en markant forskel Det har været en god oplevelse at blive kunde hos Ansatte.dk. De stod klar til at hjælpe lige fra starten. Deres rådgivere, deres know-how og deres viden har gjort en stor forskel for mig og min butik. Jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem. Måden Ansatte.dk gik til opgaven er noget helt udover det sædvanlige. Jeg kan kun sige; exceptionel god service til en alt for fair pris.

Paradiss ApS

Mogens Fannucchi
Direktør
Vi fik hjælp i en sag mod en fagforening, hvor kravet fra dem var 73.000 kr., men efter rådgivning fra Ansatte.dk, lukkede vi et forlig på 26.000 kr.

Jysk Telemarketing A/S

Martin Bové Kristensen
Outbound Manager
Ansatte.dk har et fantastisk koncept, som passer perfekt ind i vores virksomhed, hvor vi ikke har en juridisk afdeling. Vi får en professionel juridisk rådgivning, en fantastisk service og så oven i købet til en billig penge.

Progressive

Tina Kurtik
HR Manager
Ansatte.dk yder kompetent og serviceorienteret hjælp – og vi kan ikke klare os uden dem.

Zigna ApS

Jesper Lundsgaard Hansen
Managing Director Denmark & COO
Det er nemt og hurtigt at få kvalificeret rådgivning til ethvert personale spørgsmål jeg har haft. En kæmpe støtte at vide at jeg altid er på sikker grund i forholdet til personalet.

Småbørnsgruppen Risle

Helene Barlebo
Ejer