HR handler ikke kun om kontrakter

Mange sætter lighedstegn mellem HR og papirarbejde herunder kontrakthåndtering. Men det er langtfra hele sandheden. Faktisk ligger de allervigtigste HR-opgaver i spændet mellem medarbejder- og forretningsudvikling. Virksomheder, der ikke er store nok til at have en afdeling med HR-specialister, er naturligvis udfordret på dette område.

Med et medlemskab hos Ansatte.dk får du ubegrænset adgang til professionel HR-rådgivning. Vi sikrer, at du overholder gældende regler, og hos os behøver du ikke at bekymre dig om, hvor mange timer du bruger, da alt er inklusiv i medlemskabet.

Vi rådgiver dig også angående HR-udfordringer, hvis der opstår konflikter med dine ansatte, så problemerne bliver løst hurtigt og effektivt.

Vi er et samlet kompetencecenter, hvilket sikrer dig kompetent rådgivning inden for hele HR-paletten. Det gælder både HR-personalejura og hjælp til at udvikle din virksomhed med udgangspunkt i HR.

Vores rådgivning sparer dig for tid og penge, som du i stedet kan bruge på at udvikle din forretning.

Vi tager kampen

Det sker alt for ofte, at fagforeningerne gør krav på store summer — uden belæg — hvor arbejdsgivere står tilbage med en følelse af afmagt og frustration. Den situation har ingen virksomheder lyst til at befinde sig i.

Med et medlemsskab hos Ansatte.dk får du hjælp til at udarbejde online skabeloner, kontrakter, feriefridage, APV, MUS med videre med videre. Vi gennemgår også dine eksisterende dokumenter, og sikrer, at disse er juridisk korrekte.

Hvis der alligevel skulle opstå et retsligt efterspil, stiller vi os foran dig i skudlinjen.

Vi mener, at det skal være enkelt for virksomheder at håndtere HR-sager. Det skal være enkelt at få rådgivning omkring HR-sager. Men allervigtigst: Der skal være én, der tør tage kampen op mod fagforeningerne, så arbejdsgiverne ikke bliver mast af de tunge drenge.

Det gør vi.

Vi er her for dig i dag, i morgen, altid!

MISSION

Vi ønsker at give virksomhederne en professionel og enkel HR-platform med ubegrænset adgang til vores kompetente personalejuridiske rådgivere.

VISION

Vi vil blive virksomhedernes foretrukne HR-platform og eksterne HR-sparringspartner.