SKAL VI VÆRE UNDER OVERENSKOMST?

En virksomhed må selv vælge om denne ønsker at tiltræde en overenskomst eller tiltrædelsesaftale, eller helt stå udenfor overenskomst.

Tiltrædelse eller ikke tiltrædelse - det er spørgsmålet

Vi ser ofte, at virksomhedernes første møde med ønske/krav om tiltrædelse af en overenskomst eller tiltrædelsesaftale fra en fagforening sker ved modtagelse af mail eller brev.

I den situation er det vigtigt, at virksomheden får en neutral objektiv vejledning og hjælp,således at der kan træffes beslutning om virksomheden ønsker at indgå i sådan overenskomst eller ej.

Så kontakt os, så I kan få en professionel og erfaren sparring inden I træffer den endelige beslutning.

Bliv medlem

Lad os tag en uforpligtende samtale

Samlet medlemsbesparelse i form af godtgørelser/sagsanlæg på over 3.5 millioner

Big Arrow

Oftest Stillede spørgsmål

Der er intet "lovkrav" som siger at danske virksomheder skal være underlagt overenskomst, så det er op til den enkelte om det er noget denne ønsker at tiltræde.

Før virksomheden tilgår en overenskomst eller en tiltrædelsesaftale hertil er det en rigtig god ide, at kontakte os, så vi kan sikre virksomheden bedst muligt.

Kontakt os direkte på 7171 2200
Det er ikke noget problem for en virksomhed at indgå en tiltrædelsesaftale og /eller overenskomst med et fagforbund, men det er ikke ligeså nemt og kan have økonomiske omkostninger at træde ud af aftalen igen.

Vi kender virksomhedernes rettigheder og udtrædelse muligheder, så kontakt os for hjælp på 7171 2200
En del virksomheder vil modtage en tiltrædelsesaftale med krav om indgåelse af overenskomst - så har virksomheden modtaget et sådant brev er det vigtigt at reagere, da passivitet kan betyde at aftalen automatisk tiltrædes. Kontakt os direkte på 7171 2200, så hjælper vi med at få styr på situationen.
FAQ

Kontakt os for en unforpligtende samtale: 7171 2200

Bliv medlem
XL-BYG Logo
S.H.U. ApS logo
Maxtel logo
Progressive logo
Paradiss ApS logo
Jysktelemarketing logo
Zigna logo
Risle logo